Heeft u sterke dorpeloplopen nodig?

Mijn man en ik zijn al meer dan 50 jaar getrouwd en u kunt dan ook raden dat wij ontzettend oud zijn. Soms is het vervelend om toe te geven maar het is nou eenmaal zo. We zijn allebei in de 80 en ik kan met trots zeggen dat ik nog hartstikke gezond ben. Mijn man is gelukkig ook nog gezond maar heeft inmiddels wat moeite gekregen met lopen. Hij krijgt hulp van een ergotherapeut die hem helpt met lopen. De ergotherapeut helpt heel goed met lopen maar toch liep het nog niet helemaal soepel. Vooral vanwege de dorpel die hij niet goed kon oplopen in ons huis. Van onze keuken naar onze woonkamer ligt namelijk een drempel en je moet deze dorpeloplopen om van de keuken naar de woonkamer te gaan. Deze dorpeloplopen gaat voor mij nog makkelijk maar is voor hem niet meer zo goed te doen. Deze dorpeloplopen ging hem namelijk niet goed af en hij moest daarom ook steeds op de muur leunen om deze drempel op te komen. Een aantal weken terug ging ik samen met mijn man mee naar de ergotherapeut. Wij vertelden de ergotherapeut dat het dorpel oplopen in onze woonkamer niet goed ging. De ergotherapeut zei dat er wel een goede oplossing was om het probleem van de dorpeloplopen op te lossen. Ze zei dat we een hulp moesten installeren waarmee het dorpel op lopen veel makkelijker zou verlopen. Wij vroegen waar we dit konden aanschaffen en ze zei dat we maar eens op internet de term dorpeloplopen moesten opzoeken. Dit heb ik dan ook meteen gedaan ik kwam op de website van mijn drempelhulp.nl uit. Ik kan nu nu al vertellen dat ik ontzettend blij was dat ik op deze website uitkwam.

Het dorpeloplopen gaat veel makkelijker nu er een drempelhulp ligt

Zoals ik al zei heb ik op deze website een drempelhulp gekocht waarmee een dorpeloplopen makkelijker zou gaan verlopen. Ik kan u vertellen dat dit ook zeker het geval is. Mijn man loopt nu veel makkelijker de drempel over door deze drempelhulp. De drempelhulp is ook van zeer goede kwaliteit. Ik denk niet dat we deze snel hoeven te vervangen, dus we kunnen waarschijnlijk nog jaren met deze drempelhulp de dorpeloplopen; ook als ik misschien in een periode niet meer kan lopen. Ik ben ook blij om te zeggen dat deze drempelhulp heel erg snel binnenkwam. Mijn man kan nu snel de dorpeloplopen.

Ik ben blij dat wij een drempelhulp hebben aangeschaft op deze website

Ik zal nog een keer voor me samenvatten waarom ik zo blij ben dat ik het drempelhulp heb aangeschaft op deze website:

  • Door deze goede drempelhulp kan mijn man weer de dorpeloplopen, dit maakt me echt hartstikke blij
  • De kwaliteit van deze drempelhulp is zeer goed waardoor de dorpeloplopen makkelijk verloopt
  • De website ziet er hartstikke overzichtelijk uit waardoor je snel een drempelhulp besteld hebt zonder onnodige gegevens in te hoeven vullen

Bent u ook op zoek naar een drempelhulp zodat u weer makkelijk de dorpeloplopen kan? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen op deze website. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.