Tip:boeiboord renovatie!

boeiboord

boeiboordEen strak afgewerkt boeiboord is erg belangrijk voor het uiterlijk van uw woning. Verder is het ook nog eens erg belangrijk voor de waarde van uw woning. Voor renovatie van uw boeiboord kunt u het beste naar de website van NPI uit Nieuwegein gaan. Hier vind je verschillende materialen en dit zorgt ervoor dat er altijd wel iets voor u bij zit. Ik kende dit bedrijf eerst ook niet maar dankzij een goede vriend van me ken ik dit bedrijf wel. Zij bieden namelijk kwaliteit aan en dit heeft ervoor gezorgd dat de waarde van de woning flink omhoog gegaan is. Dit was ideaal omdat hij zijn woning wilde verkopen. Dit wilde ik ook en daarom heb ik hem gevraagd  naar de website van het bedrijf.

boeiHij gaf de website en het telefoonnumer van het bedrijf.  Op de website zag ik al snel een model dat ik perfect bij mijn woning vond passen. Dit zijn de volschuim dankranden en deze brengen de volgende voordelen met zich mee:

  • Onderhoudsarm en kleurvast
  • Leverbaar in 12 kleuren
  • Makkelijk verwerkbaar

Ik vroeg vervolgens of dit mogelijk zou zijn bij mijn woning en gelukkig was dit mogelijk. Ze zouden snel langskomen om alles te regelen.

Mijn huis is verkocht!boord

Alles is gelukkig goed gegaan en mijn huis ziet er totaal anders uit. Ik heb mijn huis zelfs al verkocht en daar ben ik erg blij mee. Dit had ik niet verwacht en ik ben dan ook zeer tevreden met mijn keuze voor dit bedrijf.