Sanispecials.nl/ heeft de perfecte badkamer voor u!

Bent u op zoek naar een badkamer? Dan bent u bij sanispecials.nl/ aan het juiste adres! Zij hebben namelijk meer dan 300.000 producten en kunnen u daarom altijd van dienst zijn!

Van deze 300.000 producten hebben zij standaard 100.000 producten op voorraad en daarom kunnen zij deze producten de volgende werkdag al leveren. Wanneer u producten besteld bij sanispecials.nl/, dan krijgt u standaard een scherpe prijs aangeboden en een minimale garantie van 2 jaar. Bij sanispecials.nl/ kunt u terecht als consument, ZZP’er, installateurs en grootverbruiker. Dit is mogelijk door de grote kennis die zij hebben van de assortimenten van Sanispecials.

Voor de consument is het uitzoeken van een badkamer of het bepalen van de juiste Sanibroyeur niet een alledaags ding en daarom helpt Sanispecials u altijd met het beantwoorden van alle vragen en helpen u de beste keuze te maken. Wanneer u een product besteld bij Sanispecials is het mogelijk om dit product door een installateur te plaatsen. Stuur dan een e-mail met uw wensen en Sanispecials geeft u een prijs voor de installatie.

Vragen?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Sanispecials. Ook wanneer het avond of weekend is kunt u hen bereiken door te bellen (073 – 612 18 55) of via whatsapp (06 – 57 57 57 26).

Waarom kiezen voor Sanispecials?

  • Voor 17:30u besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50 (Nederland)
  • Zelf je afleverdatum kiezen
  • Eigen showroom
  • 24/5 bereikbaar