Op zoek naar een verhuur hijskraan

Wij zijn al een tijd op zoek naar een verhuur hijskraan. Maar of het is veel te duur, of niet mogelijk om er eentje te huren. Tot wij de tip kregen om eens bij Kraanverhuur Woerden te informeren en deze tip was onze oplossing. Wij zijn namelijk bezig om onze tuin te verbouwen. Normaal moet dat geen probleem zijn, maar onze woning is op dit gebied een beetje raar gebouwd. Alle huizen staan aan elkaar vast en hebben wij dus geen achterom. Gevolg is dat alles via onze woonkamer naar de tuin gebracht moet worden.  

De oplossing

Omdat het gewoon niet mogelijk is om alles van de verbouwing aan onze tuin door de woonkamer te vervoeren, hebben wij besloten dat het dan maar over het dak moet gaan. Hiervoor waren wij dus op zoek naar een bedrijf voor een verhuur hijskraan. Dankzij de tip die wij eerder hadden gekregen hebben wij deze klus uit kunnen voeren. 

Op de dag dat de spullen van onze tuinverbouwing over het dak zouden worden gezet, had ik speciaal vrij genomen. Je ziet niet elke dag zo een verhuizing en deze wilde ik dan ook op de foto vast leggen. Inmiddels is onze tuin helemaal klaar en kunnen wij terugkijken op zeer leuke foto’s.