Mooie glasvezel Aalsmeer

Al een tijd waren wij op zoek naar mooie glasvezel Aalsmeer en uiteindelijk hebben wij dit gevonden. In veel winkels zagen wij dit soort behang wel liggen, maar de prijzen hiervan waren onbetaalbaar. Daar kwam nog bij dat het nog niet aan de muur hing en als je dit niet zelf doet er ook nog eens meer geld bij kwam om deze klus te klaren. Een voordeel van deze muur bekleding is dat het brandvertragend werkt en zeer stootvast is. Ideaal voor mensen met kleine kinderen, die wel eens met een karretje tegen de muur aan stoten.  

Een zeer mooie structuur op de muur

Omdat wij graag glasvezel Aalsmeer op onze muren wilden hebben en deze klus graag uitbesteden, hebben wij het Schans Schildersbedrijf hierbij om hulp gevraagd. Behalve dat zij veel soorten in voorraad hebben en een bedrijf is die weet waar zij mee bezig zijn, laten wij hun deze klus doen. 

Nadat wij eerst door dit bedrijf een offerte hadden laten maken om te kijken hoeveel het allemaal ging kosten zijn zij met behangen begonnen. Daarna hebben zij met een hele mooie kleur de muren gesausd. Het resultaat is echt voortreffelijk en wij zijn er dan ook bijzonder blij mee.