Koop een barkruk met de juiste zithoogte

barkruk zithoogte 65 cm

Je wilt natuurlijk een unieke barkruk bestellen. Echter moet je op een paar dingen letten, bijvoorbeeld de zithoogte. Ga voor een barkruk zithoogte 65 cm! Vooral als je een lage bartafel hebt dan is deze zeker een geschikte keuze. De verstandigste keuze is om altijd 28cm tussen de zithoogte van de barkruk en de hoogte van de bartafel te hebben. Kortom de keuze in zithoogte is dus afhankelijk van de tafel waaraan je het gaat zetten.

Een barkruk met deze zithoogte wordt beschouwd als een lage barkruk. Heb je een bar die hoger is dan 91cm? Dan moet je zeker gaan voor een barkruk met een hogere zithoogte. Zo zit je altijd goed en ergonomisch.

barkruk zithoogte 65 cm

Op deze website vindt je een heleboel lage barkrukken dus het is zeker de moeite waard om eens een keer een kijkje te nemen. Natuurlijk kan het voorkomen dat de barkruk niet helemaal aan je wensen voldoet. Dit is erg jammer, maar wees niet getreurd! Het is hier mogelijk om de barkrukken op maat te laten maken. Zo bieden ze een unieke service zodat ze op maat voor jou gemaakt kunnen worden. Let wel op, de barkrukken kunnen alleen maar kleiner worden gemaakt en niet verhoogt.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat dit bedrijf voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via de website of kom eens een kijkje nemen in de showroom.