Jabreco BV de installateur uit Rotterdam

Snel en vakkundig heeft de installateur Rotterdam ons geholpen om ons huis bewoonbaar te maken. Wij hebben namelijk een nieuw huis gekocht, maar daar ontbrak het één en ander aan. Zo moesten er nieuwe data- en netwerkkabels worden aangelegd. Maar ook de riolering was aan vervanging toe. Tevens hadden wij besloten om zonnepanelen op ons dak te leggen, ja als wij het doen , willen wij het meteen goed laten doen. Normaal moet je voor al deze klussen meerdere bedrijven inschakelen om dit te realiseren. Maar bij Jabreco BV ben je hiervoor aan het juiste adres. Al deze klussen kunnen zij zonder problemen uitvoeren.  

Een super bedrijf

Nadat wij eerst contact met deze installateur uit Rotterdam hadden opgenomen, via het telefoonnummer wat op hun site staat, zijn zij aan de slag gegaan. Natuurlijk wilden wij wel weten waar wij aan toe waren en hoeveel het ongeveer allemaal ging kosten, daarvoor hebben wij een offerte op laten maken. Een voordeel is dat je niet aan deze offerte vast zit en dus geheel vrijblijvend is. 

Ondertussen wonen wij al een maand in onze nieuwe woning. Door de professionele hulp van de medewerkers van Jabreco BV, konden wij al snel intrek in onze nieuwe woning nemen.