Beton bestellen

Beton bestellen bij Sierbeton online is heel erg eenvoudig. Dit kan je vanuit je luie stoel doen, zonder je enige zorgen te hoeven maken. Als jij er helemaal uit bent en je weet wat je wilt bestellen en dat in welke kleur, materiaal, breedte, lengte. hoogte en ect. Dan kan je verder gaan met het bestellen van je producten. Na de producten te hebben toegevoegd aan je winkelmandje moet je jouw persoonlijke gegevens invullen, zodat ze weten waar ze moeten bezorgen en aan wie ze moeten bezorgen.

Bezorging

Je kan je bestelling thuis of op locatie laten bezorgen, die keus is aan jou. Bij bestellingen boven de 750,- euro in Nederland zijn de verzendkosten gratis. In België is dit boven de 1000,- euro. Dit geldt dan niet bij extra grote en zware bestellingen. Ook niet als de verzending per boot bijvoorbeeld je kant op moet komen. Als je toevallig een betonnen tafel hebt besteld kan je er ook voor kiezen deze op te halen.

Betaalmethoden

Er zijn verschillende betaalmethodes waaruit je kan kiezen. Dit zijn Ideal, Paypal, Afterpay, creditcard banconant /mister cash ( België). Afterpay is een betaalmethoden, waarvoor vele mensen zullen kiezen. Je besteld eerst je bestelling en betaald later. Zo kan je dus eerst kijken wat je nou daadwerkelijk besteld hebt zonder er nog voor te hoeven betalen. Ideal is dan ook een bekende betaalmethoden die door veel websites gebruikt wordt. Bij deze betaaloptie moet je wel gelijk de betaling uitvoeren. Paypal is dan ook erg vertrouwelijk bij veel mensen.