Een mooie bank op maat gekocht bij De bankenfabriek

de-banken-fabriek

Ik ben een tijdje terug samen met mijn ouders verhuisd naar onze nieuwe woning in Alkmaar.  Mijn ouders wilde graag een grotere bank en daarom gingen we ook op het internet op zoek naar bank op maat om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat mooie bank op maat aanbiedt. 

Erg veel bedrijven dat banken op maat aanbieden 

Toen ik samen met mijn ouders op het internet op zoek ging naar bank op maat kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van De bankenfabriek ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website staat onder andere vermeldt het bedrijf een erg hoog klant gemiddelde heeft. Dit betekent dat alle voorgaande klanten allemaal erg tevreden zijn over hun aankoop. Dit sprak mijn ouders erg aan waardoor we besloten om in de auto te stappen om een bezoek aan de showroom te brengen. 

bankenfabriek

Zeer tevreden met de grote hoekbank 

In de winkel werden we erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Nadat we een aantal banken met elkaar hadden vergeleken besloten mijn ouders om een van deze banken op maat te laten maken. De bank werd al erg snel geleverd en staat super mooi in onze woonkamer. Daarom zijn we allemaal ook erg tevreden over dit bedrijf.