Een goede oplossing als je niet stil kan zitten

zit sta bureau kopen

Ik werk nu thuis met mijn kantoorbaantje en ik had in het begin echt een probleem, want ik kon thuis echt niet stilzitten. Dat probleem kon ik gemakkelijk oplossen met een zit sta onderstel, iets waar een vriendin van me mee kwam. Met zo’n zit sta onderstel heb ik mijn bureau omgetoverd tot een zit sta bureau en dat is voor mij echt ideaal. Zodra ik teveel energie heb dat ik eigenlijk een rondje wil rennen kan ik thuis lekker de radio aanzetten, het bureau omhoog trekken, en tijdens het werken gewoon lekker meedansen op de muziek! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus ik heb wat tips!

De top 40 is ideaal

Voor muziek vind ik de top 40 echt ideaal want ze draaien daar vanalles. Zo kun je lekker meezingen met die ene klassieker die een comeback heeft gemaakt en daarna lekker meedansen op een nieuw dansnummer. Die afwisseling is echt wat ik nodig heb om keihard door te werken, en dat doe ik nu ook. De eerste paar weken was ik thuis zo snel afgeleid omdat ik niet meer in die werkomgeving zat, maar wanneer ik kan staan en werken heb ik daar nog amper last van.

Begin en eindig de dag goed

Wat ik vooral fijn vind is dat ik staand de dag echt veel beter begin en eindig. Ik heb ‘s ochtends echt wel een bakkie koffie nodig maar als ik dan ga zitten val ik meteen weer in slaap. Staand heb ik daar zo veel minder last van dat ik het meeste werk voor de lunch wel gedaan krijg en zo ontspannen de middag in kan. Ook het einde van de dag is veel beter nu want ik heb geen last meer van mijn rug en ik heb veel meer energie.