Een dakrand renoveren

dakrand

dakrandWanneer u uw woning wilt verkopen wilt u natuurlijk de maximale prijs voor uw woning vangen. Ikzelf heb mijn woning afgelopen maand eindelijk verkocht voor een geweldige prijs. Maar voor deze verkoop heb ik het een en ander laten renoveren aan deze woning. Waaronder de dakranden van mijn woning. Deze waren redelijk verouderd en op aanraadde van mijn makelaar ben ik deze gaan laten renoveren.

Echter was het moeilijk om een gespecialiseerd bedrijf te vinden. Totdat mijn makelaar adviseerde een kijkje te nemen op de website van Npibv. Via deze website kwam ik al vrij snelt terecht bij Swish dakrand panelen. Zodoende ben ik de beschrijvingen over de Swish dakrand panelen uitgebreid gaan doorlezen!

Npibv

Meer over swish panelen!

De volschuim dakranden van Swish zijn uitermate geschikt voor het bekleden van dakranden, boeiboorden en windveren voor vrijwel alles soorten woning. Door het lichte gewicht, goede verwerkingseigenschappen en de uitvoering zijn deze dakranden net zo makkelijk te bewerken als hout. Ook zijn deze panelen onderhoudsarm waardoor u deze nooit hoeft te schilderen.

Meer voordelen:

  1. Kleurvast
  2. Leverbaar in 12 kleuren
  3. Makkelijk verwerkbaar
  4. Eenvoudig te plaatsen
  5. Langere levensduur
  6. Onderhoudsarm

Na het lezen van deze informatie nam ik het besluit om Npibv in te huren. Van het een kwam dan ook het ander want de dakranden zijn top gerenoveerd. Door middel van deze renovatie was de waarde van mijn woning omhoog geschoten, waardoor ik uiteindelijk geld heb verdient. Wilt u de waarde van uw woning verhogen? Bekijkt u dan snel de bovenstaande website!Kwaliteit