De Imperial Collection

De Imperial Collection zijn handgemaakte meubels door een Nederlandse fabrikant. Deze worden op een zeer ambachtelijke wijze gemaakt van natuurlijke materialen. Nu zijn wij van plan om onze woonkamer te gaan veranderen, De spullen die er nu nog in staan komen uit de middel eeuw en zien er niet echt mooi meer uit. Omdat wij eigenlijk nog niet weten wat wij precies willen hebben zijn wij naar de winkel van Blu Interior Design gegaan. Nadat wij wat hadden rondgelopen om zo wat ideeën te zien, hebben wij toch maar de hulp van één van de medewerkers ingeschakeld.  

Goed geholpen

Nadat wij de hulp van de medewerker hadden gevraagd liet deze ons de Imperial Collection zien. Deze meubels met traditioneel gemonteerde rompen van beukenhout en handgestoken poten vielen bij ons bijzonder goed in de smaak. Zo hebben wij ons laten vertellen dat het schuim van speciale kwaliteit is gemaakt en het brandwerend en minder milieubelastend is.

Inmiddels hebben wij een totaal nieuw en modern interieur. Tot aan de kleinste details is gedacht. Zo hebben wij een mooie nieuwe bank, tafel en kast in huis staan. Maar ook nieuwe gordijnen en behang. De kleine accessoires hebben het geheel afgemaakt en heerst er nu een prettige sfeer in huis.