Aanrader oplevering huurwoning!

Oplevering huurwoning

Wanneer u in voorzien bent van een huurwoning en u wilt verhuizen dan komen hier een aantal aspecten bij kijken. De woningbouw, makelaar en/of verhuurder kunnen een aantal eisen opstellen voordat u daadwerkelijk uw huur kunt opzeggen. Afgelopen maand heb ik te maken gehad met dit vervelende probleem! Na lang opzoek te zijn geweest naar een geschikt verzorgingstehuis had ik er eindelijk een gevonden. Maar er was een probleem? De makelaar van mijn moeders oude woning deed enorm lastig en stelde een aantal nare eisen op. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van oplevering huurwoning. Na een tijdje het internet bekeken te hebben belandde ik op de website van Seniorenhulp.

Seniorenhulp is een erkend bedrijf gespecialiseerd op het gebied van een nette oplevering huurwoning. Zie hieronder de verleende diensten van Seniorenhulp tijdens het ontruimen van een woning:

  • Selectie en transport van bruikbare goederen
  • Het afvoeren van onbruikbare goederen op een milieuvriendelijke wijze
  • Verwijderen van vloerbedekkingen
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Demonteren van niet originele zaken
  • Herstelwerkzaamheden

Oplevering huurwoning

Aanrader voor u!

Na het zien van al deze diensten, de specialisaties en de overige weergeven informatie nam ik het besluit om Seniorenhulp in te huren. Het inhuren van Seniorenhulp is achteraf gezien een geweldige keuze gebleken. Simpelweg omdat er binnen drie werkdagen is voldaan aan al de eisen van de makelaar!

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen en opleveren van een woning? Dan bent u bij de specialist Seniorenhulp aan het juiste adres, het is dan ook een aanrader voor u!

Seniorenhulp