De prachtige PVC lifestyle vloer voor in je huis

De PVC vloeren zijn de afgelopen tijd razend populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De Lifestyle PVC vloer kent verschillende voordelen ten opzichte van een houten of stenen vloer. Daarnaast ziet de PVC vloer er altijd prachtig uit. De vloer is verkrijgbaar in verschillende houttinten, zo kan je kiezen voor wat lichter hout of voor wat donkerder hout. De PVC vloer ziet eruit alsof deze echt van hout is gemaakt, maar kent dan de voordelen van PVC. Wie wilt nou niet een mooie en gemakkelijke vloer.

De lifestyle PVC vloer kan in elke ruimte van je woning

De Lifestyle PVC vloer staat mooi in verschillende ruimtes in je woning. Zo kan het mooi zijn om deze vloer te leggen in je woonkamer of keuken. Het voordeel aan deze vloer is dan ook dat de PVC vloer goed tegen vocht kan. Hierdoor kan je de vloer dus ook goed leggen in ruimtes waar veel vocht te vinden is. Dat kan bijvoorbeeld je keuken of badkamer zijn. Daarnaast zie je de PVC vloeren ook steeds meer op bijvoorbeeld slaapkamers of kantoren. De vloer heeft een luxe uitstraling maar valt ook niet heel erg op. Hierdoor is de vloer met bijna elke woning te combineren. Je kan namelijk met het plaatsen van een PVC vloer zelf kiezen voor het patroon en voor de kleur. 

De verschillende patronen van de PVC vloeren

De PVC vloer Lifestyle PVC vloer is verkrijgbaar is verschillende patronen. Een van de bekendste patronen zijn het visgraat patroon en de hongaarse punt. Bij het visgraat patroon liggen de planken van de PVC vloer in een soort punt, zoals de naam al zegt. Bij de visgraat vloer liggen de planken in een v vorm. Een van de voordelen van de PVC lifestyle vloer is dat deze gemakkelijk te leggen is. Het leggen van de vloer kan je laten doen door professionals. Hierdoor weet je natuurlijk zeker dat de vloer er helemaal goed in ligt. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om de vloer zelf te leggen ,dit gaat gemakkelijk met een bepaald kliksysteem. 

Voordelen van de PVC lifestyle vloer

Een PVC vloer kent verschillende voordelen. Een van deze voordelen is dus dat de vloer goed tegen vocht kan. Naast dat de vloer goed tegen vocht kan werkt deze vloer ook goed samen met warmte. Vandaar dat de vloer goed te combineren is met vloerverwarming. Wel moet je bij het leggen van de vloer goed opletten op de temperatuur. Tijdens het leggen mag de temperatuur niet te hoog en niet te laag zijn, anders komt de vloer er niet mooi uit te zien. 

Verder is de PVC vloer slijtvast. De vloer is geschikt voor mensen met kleine kinderen, er komen namelijk niet snel krassen op de vloer. Hierdoor is de vloer erg duurzaam, want je hoeft hem niet snel te vervangen.