Bij laminaat Elst kun terecht voor de beste kwaliteit laminaat!

Bouwman Laminaat heeft al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Wij leveren al jarenlang  passend advies en een mooie vloer voor uw ruimte. Onze vloeren zijn niet alleen mooi op het moment van opleveren, maar gaan ook jarenlang mee. Laminaat Elst biedt al jaren de scherpste prijzen aan voor de beste kwaliteit in de omgeving van Elst.

Onze showroom

Onze showroom geeft u de mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van hoe het eruit komt te zien. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij bij u langskomen. Wij bekijken vervolgens welke vloer het beste bij uw ruimte past. In onze showroom vindt u laminaat, PVC en trapbekleding. Kom gezellig langs bij onze showroom waar u gerust vragen kunt stellen aan van onze specialisten.

Wij staan voor kwaliteit

Wij leveren al jarenlang de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen in de omgeving van Nijmegen. Het vinden van de juiste vloer is niet altijd even makkelijk. Het kiezen van het juiste laminaat is een keuze die erg belangrijk is. Wij van laminaat Elst zijn er voor u om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Bij ons bent u verzekerd van een groot assortiment als het gaat om laminaat. Ons assortiment bestaat uit vloeren met verschillende designs en kleuren.