Wilt u meer weten over koi te koop? Klik hier!

logo_mpkoi-1

In de krant las ik dat er een koi te koop is in de buurt van Arnhem. Hier ging ik gelijk op af, omdat ik al langer naar een koi te koop opzoek ben. Vorige week is namelijk de vijver van mijn tuin klaar en wil ik hier vissen in hebben. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met vissen en doe ik niets liever. Hier heb ik dan ook mijn werk van gemaakt. 

De visjapen_reizen_mpkoi

Bij de aankomst was ik niet heel tevreden over de status van de vies. De vis zag er niet helemaal goed uit en ik kreeg er geen goed gevoel bij. Daarom wilde ik dan ook meer te weten komen over de vis, alleen wilde de verkoper dat niet vertellen. Het hield dan ook al gauw op. Mijn hoop leek opgegeven, totdat ik hoorde dat ik moest kijken bij MPKOI. Dit bedrijf zou namelijk aanbieden waar ik naar op zoek was.

MPKOIkoi_aanbod_mpkoi_icon

De website van MPKOI is al gauw te vinden op het internet en heeft een zeer gebruiksvriendelijke website. Opgegeven moment kwam ik dan ook bij het product die ik wilde. Geweldig! Zij hebben de exacte vis waar ik naar op zoek was. Nadat ik dit had gezien, heb ik gelijk de medewerkers van het bedrijf opgebeld. Zij moesten namelijk de vis reserveren. De volgende week heb ik de vis opgehaald en in mijn vijver gezet. Geweldig bedrijf! Hier ga ik zeker vaker terug komen.