Goede hovenier Tilburg gezocht

Wanneer je een nieuwe woning hebt wil je maar al te graag ervoor zorgen dat het zo snel mogelijk klaar is zodat je kan verhuizen toch? Dit heb ik natuurlijk ook, echter wilde ik maar al te graag eerst de tuin af hebben alvorens we gingen verhuizen! Wij hebben zelf geen groene vingers waardoor het inschakelen van een hovenier Tilburg en omstreken wel handig lijkt. Als je verhuisd van de ene kant van het land naar de andere zijde is het vrij lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Je moet er maar op geloven dat het werk goed wordt uitgevoerd als je het bedrijf niet kent toch?

Ikzelf ben uiteindelijk op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik mijn tuin aan toe kan vertrouwen. Hoge kosten zit ik niet op te wachten waardoor ik al een tal van bedrijven heb kunnen afstrepen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Leon van den Berg. Hij wist namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om je tuin zo netjes mogelijk te maken om tot rust te komen in je eigen tuin.

IMAG0073-300x225

Snelle service

Ik heb er dan ook voor gekozen om hem langs te laten komen zodat hij een offerte kan opmaken. De prijzen waren aanzienlijk laag waardoor ik het eerst heb nagevraagd of dat het wel klopt. Als antwoord terug gekregen dat ik me absoluut geen zorgen hoef te maken voor de kosten bij hun aangezien het aantrekkelijk genoeg is! Je raadt het wel, hovenier Tilburg of beter bekend als Leon van den Berg heeft het voor ons weten te realiseren! 

slide1