Ga voor meer informatie naar Schouten Hoveniers

meer informatie

Bent u op zoek naar een goede hovenier die uw droomtuin kan realiseren? Dan bent u bij Schouten Hoveniers aan het juiste adres! Ga voor meer informatie naar de website en lees daar meer informatie over afgeronde projecten en over het bedrijf.

 

Wanneer u op zoek bent naar een jong en enthousiast hoveniersbedrijf dan bent u bij Hoveniersbedrijf Schouten aan het juiste adres! Zij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden uw tuin! Ze komen graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

meer informatie

Ontwerpen van een tuin

Het liefst wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Een goed ontwerp is hiervoor een prima uitgangspunt. Rekening houdend met uw eigen wensen zal Hoveniersbedrijf Schouten aan de slag gaan om voor u een passend ontwerp te maken waarin uw eigen wensen centraal staan. Aangevuld met kennis, gevoel voor ruimte en vormgeving, creativiteit en sfeer zullen zij streven naar een optimaal resultaat.

Naast een goed ontwerp mag een beplantingsplan niet ontbreken. Bomen en planten bepalen mede de sfeer in uw tuin, het hele jaar door. Daarbij wordt rekening gehouden met de ligging van uw tuin, uw wensen en de mogelijkheden.

Omdat u ook ’s avonds wilt genieten van uw mooie tuin biedt Hoveniersbedrijf Schouten u ook de mogelijkheid aan om voor u een verlichtingsplan op maat te maken. Ook een beregeningsplan behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice!