De kers op de taart in de slaapkamer

dekbedovertrek van Smulders Textiel

Je slaapkamer is helemaal naar wens ingericht, de muren hebben een nieuwe kleur gekregen en je bed is ook vervangen. Het enige wat er nog ontbreekt is een mooi bijpassend dekbedovertrek, een die past bij de kleuren en de sfeer van je slaapkamer. Een dekbedovertrek van Smulders textiel zal zeker bij de inrichting van je slaapkamer passen, simpelweg omdat je veel verschillende soorten en maten overtrekken hebt. Op smulderstextiel.nl vind je een ruime keuze in verschillende maten dekbedovertrekken.

dekbedovertrek van Smulders Textiel

Verschillende dessins

Natuurlijk wil je afwisselen met een dekbedovertrek op het bed, iedereen kent wel het gevoel van een lekker fris dekbedovertrek als je het bed hebt verschoont. De ene keer wil je een leuke opdruk op je overtrek, de volgende keer houd je het rustig met alleen een effen kleur op je bed. Bij een dekbedovertrek van Smulders textiel past altijd in je slaapkamer, welke sfeer je er ook mee wilt bereiken. Welk formaat bed je ook hebt, kijk in de shop en je vindt zeker een geschikte maat voor je bed.

Voor kinderen leuke dekbedovertrekken

Kinderen vinden het meestal leuk om een dekbedovertrek in een bepaalde categorie te hebben, zo zijn dekbedovertrekken van bijvoorbeeld een voetbalclub erg populair bij kinderen. Maar ook auto’s en Disney doen het erg goed onder de kinderen, een dekbedovertrek van Smulders textiel is ook geschikt voor de kinderkamer. Bekijk in de webshop het enorme assortiment, kinderen en volwassenen vinden er zeker een mooi overtrek om de slaapkamer helemaal af te maken.