Duurzaam en zelfvoorzienend bezig met dit soort brandstoftanks

Ik vind het altijd verbazingwekkend wat ik allemaal ontdek tijdens mijn werkzaamheden bij anderen, er blijkt nog veel te leren te zijn over de aanpak van anderen. Onlangs was ik bij een boer die zijn zaakjes goed voor elkaar had en er viel mij een ding in het bijzonder op, een ding dat mij echt aansprak. Deze boer is immers volledig zelfvoorzienend op gebied van de brandstoffen die hij nodig heeft voor zijn werkzaamheden, voor de machines en voor de tractors. Hij heeft het slim aangepakt, want naast de schuren waar ik aan het werk was om de daken op te knappen, heeft hij enkele brandstoftanks geplaatst met daarin genoeg benzine om de boerderij draaiende te houden.

Een besef van duurzaamheid

Strikt genomen weet ik niet of hij de brandstoftanks ook gebruikt voor de benzine van zijn gewone auto, maar ik weet in elk geval dat hij voor de rest van de nodige zaken op de boerderij lange tijd vooruit kan met de enorme voorraad die hij in de tanks heeft opgeslagen. Hij heeft er een tank van tweehonderd en een tank van zeshonderd liter staan en wat ik me heb laten vertellen zijn dit heel veilige tanks. Ze zijn volledig milieubewust geproduceerd, en dus rekening houdend met het milieu tijdens het proces, en ze zijn zelf ook nog eens biologisch afbreekbaar en dus in z’n geheel te recyclen. Echt niet op elk terrein ben ikzelf zo milieubewust maar het spreekt me zeker aan, een zelfvoorzienende houding als deze in een bovendien zo duurzame tank als dit – zeker gezien het feit dat het hier toch al fossiele brandstoffen betreft en daar mijns inziens best wat tegenover mag staan.

Interesse gekregen? Ik heb me laten vertellen dat je dit soort brandstoftanks van Kiwa het beste bij Kingspan kunt aanschaffen, klik daarom op de doorverwijzing voor meer informatie over deze firma.