Antwoorden op veelgestelde vragen over horren

Unilux

Wij bij Unilux krijgen vaak vragen over horren. Op onze site hebben we hier een aparte pagina voor gemaakt waar we alle veelgestelde vragen over horren hebben beantwoord. Als je hier geïnteresseerd in bent kun je de site bezoeken en je er in verdiepen!

Unilux

De veelgestelde vragen over horren

Op de pagina unilux.nl/veelgestelde-vragen beantwoorden wij de meestgestelde vragen die wij hebben gekregen van bezoekers en klanten. Hiermee hopen wij iedereen goed geïnformeerd te hebben en de kennis te verhogen over horren. Alle vragen die wij beantwoorden op de site zijn: Beschermen horren ook tegen pollen? Ik heb een huisdier. Welke hor is daarbij het meest geschikt? Welke hor is geschikt voor een dakraam? Welke hor is geschikt voor een draaikiepraam? Welke hor is geschikt voor openslaande tuindeuren? Wat betekent montage ‘op- of in de dag’? Ik wil een hor buiten op het kozijn plaatsen, kan dat? Hoe herken ik de originele Plisséfit? En nog meer verschillende vragen. Ben je geïnteresseerd? Bezoek onze site en lees de antwoorden!

Extra vragen

Er zijn ook vragen waar we antwoord op geven die niet over horren gaan, maar over ons bedrijf. Ook deze zijn te vinden op dezelfde pagina!