Windowdeco Raamfolie is mijn partner

windowdeco-4001Windowdeco Raamfolie. Je hebt er weleens van gehoord. Je kunt raamfolie laten ontwerpen. Je kunt het zelfs op maat laten ontwerpen naar een eigen ontwerp. Wist je trouwens ook dat je uit verschillende soorten raamfolie bij Window Deco kunt kiezen? Zo kun je kiezen uit gesneden raamfolie, full colour raamfolie, transparante raamfolie en zelfs statische raamfolie. Hieronder heb ik dan ook afbeeldingen toegevoegd van twee van deze soorten raamfolie. Wist je trouwens dat Window Deco nog meer dan deze hiervoor genoemde soorten raamfolie soorten aanbiedt? Zo bieden ze ook gesneden gekleurd vinyl aan en zelfs ook nog full colour stickers.

statische_raamfolie_statische_hectende_raamfolie stickers-full-colour

Ik noem voor het gemak eens de vele voordelen van Window Deco op. Allereerst is er het voordeel van de gepersonaliseerde raamfolie (glasfolie). Dit blijkt ook uit een van de voorbeelden in de afbeeldingen die ik in dit blog artikel heb toegevoegd. Je krijgt ook daarnaast een uniek eigen ontwerp. Nu krijg je zelfs tot 20% korting. Ook krijg je een gratis aanwrijfspatel. En dat voor de lage verzendkosten van 3,99 euro. Nog net geen 4 euro. Ook bieden ze als voordeel een snelle levering. En je kunt de folie of sticker snel aanbrengen. Tenslotte heeft ie ook een lange levensduur.

Raamfolie Ontwerpen op Maat naar eigen Ontwerp

Deze folie kun je op vele ondergronden aanbrengen. Zo kun je hem aanbrengen op de ondergrond van een voordeur of een kantoor. Ook kun je de folie aanbrengen in de woonkamer, winkel of winkelruimte. Maar, dat is slechts een greep uit de verschillende plekken waar je de folie kunt aanbrengen.