Online shoppen bij http://www.mypalmshop.nl/

Chamaecyparis lawsoniana 'Alumigold'

Eenvoudig online winkelen voor planten bij http://www.mypalmshop.nl/? Waarom niet! Zij bieden een ruim assortiment met allerlei planten. Ook de wat grotere planten zijn hier ruimschoots te vinden.

Wij waren voor enkele weken terug ook druk opzoek naar nieuwe planten voor in huis. Meerdere tuincentra’s bekeken maar helaas hebben wij niet de planten kunnen vinden waar wij naar op zoek zijn. Zodoende heb ik besloten om via het internet te gaan zoeken naar een winkel waar wij wel deze plant kunnen vinden. Wij willen namelijk maar al te graag de “dwergdagelpalm” in huis. Dit is een plant welke enorm sterk is en goed kan stralen in huis.

plant

Ruime keuze

Tijdens het zoeken op het internet heb ik diverse bedrijven gezien waar het mogelijk is om onze plant te kopen. Alleen bij http://www.mypalmshop.nl/ ben ik blijven hangen. Hier heb je namelijk de keuze uit meerdere palmen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Nu dat wij graag onze bestelling willen plaatsen hebben wij nog wel even verder gekeken in deze webshop.

Meer besteld

Want dat betreft heeft dit bedrijf enorm veel keuze uit planten en palmen. Ook de wat kleinere soorten zijn hier verkrijgbaar. Wij hebben er overigens wel voor gekozen om wat meer planten te bestellen voor bij ons in huis. Dit nadat ik had gemerkt dat het geen probleem is om het thuis te laten bezorgen.Chamaerops humilis 'Vulcano'_WV_2318