Heb je mijn voordeurstickers al gezien?

360x1000x0_108669456128573521480401475771023n
Een tijd geleden heeft een stel vandalen onze voordeur toegetakeld. Op dat moment waren wij net aan het dineren in een restaurant, omdat mijn man jarig was. Dat was uiteraard geen prettige thuiskomst! Waarom zu nu precies besloten onze voordeur toe te takelen weten we nog steeds niet, maar wat gebeurd is, is gebeurd. Wat althans het ergste is, is dat dit niet met een likje verf bedekt kon worden.
Om te beginnen heeft mijn man een stuk plastic erover heen geplakt. Maar ook dat zag er natuurlijk niet uit zoals we wilden.
Een vriendin van mij kwam toen op het idee om er voordeurstickers op te plakken, zo zou niemand het vandalisme nog kunnen bespeuren en natuurlijk zou onze voordeur er daarmee ook nog mooier uitzien. Tevens zou je zelf een tekst kunnen kiezen voor de sticker, zodat het tevens voor een huiselijke sfeer en indruk zorgt wanneer iemand aan de voordeur staat.

360x1000x0_love-hartje-30x8De zoektocht naar stickers

We besloten samen op zoek te gaan naar zulke voordeurstickers. In de winkels bij ons in de buurt hadden ze echter niets dat wij mooi vinden. Toen zijn we dus online gaan kijken. We vonden al heel snel voordeurstickers bij Livingstickers. Wat een mooie stickers hadden ze hier. Eigenlijk hadden we besloten zelf een tekst erop te plaatsen, en ook al was dat wel mogelijk, we vonden de bestaande stickers zo mooi dat we besloten enkele van deze te bestellen. Het pakket was de volgende dag al in huis!
We hebben verschillende stickers uitgeprobeerd en ook al zagen ze er allemaal mooi uit, we hebben uiteindelijk voor de mooiste gekozen. De andere stickers hebben we toen elk op de deur van een slaapkamer geplakt. Het was echt een prachtig gezicht en ook onze voordeur ziet er weer top uit!

360x1000x0_polo-club