De unieke kleur roos: Blauwe rozen

Duurzame rozen

Wil jij een unieke roos hebben die opvalt en ook nog eens voor veel evenementen gebruikt kan worden? Dan zijn de blauwe rozen perfect voor jou. Door de felle blauwe kleur weet jij zeker dat de blauwe rozen buitengewoon mooi zijn. De rozen krijgen de mooie blauwe kleur door ze met natuurlijke inkt te behandelen. De haarvaatjes in de rozenstelen nemen de natuurlijke inkt op en dat geeft de rozen de unieke blauwe kleur. Deze natuurlijke inkt is op waterbasis en ook volledig biologisch afbreekbaar. Zo weet jij zeker dat jouw blauwe rozen een natuurlijk product blijven, maar toch een unieke kleur krijgen.

De verzorging van blauwe rozen

De verzorging van deze blauwe rozen verschilt niet veel van andere rozen. Om de vaasleeftijd van de rozen zo lang mogelijk te houden, is het van belang dat zo snel mogelijk na ontvangst de rozen verzorgd worden. Door de stelen schuin af te snijden, zorg jij voor een langere vaasleeftijd. Zorg ervoor dat je de rozen in een schone vaas zet met vers water en rozenvoeding. Om het aantal bacteriën te minimaliseren is het ook van belang dat er geen bladeren in het water liggen. Door de bacteriën kunnen de rozen eerder verwelken. Na een week kan de vaasleeftijd verlengd worden door de blauwe rozen nog een keer schuin af te snijden en het water en de rozenvoeding te verversen.

Verschillende doeleinden voor blauwe rozen

Voor blauwe rozen zijn veel verschillende doeleinden. Zo kun jij voor een geboortefeest een bosje prachtige blauwe rozen cadeau doen. Door de unieke aard van deze rozen weet jij zeker dat jouw geschenk opvalt. Verder kun jij blauwe rozen ook zakelijk bestellen. Wanneer de huisstijl van jouw bedrijf een blauwe kleur heeft, is het een mooi toevoeging aan het interieur of juist bij jubilea of andere evenementen. Kortom: De blauwe roos kun jij bij heel veel evenementen gebruiken om het interieur op te fleuren!