De woontrend van 2022

Het inrichten van je huis in 2022 geeft je de mogelijkheid om mee te doen met veel verschillende trends. Betonlook is hier eentje van. Met beton cire kleuren kan een industriële uitstraling gegeven worden aan je huis. De beton ciré kleuren variëren sterk. Hierdoor kan je voor elke ruimte in je huis een andere kleur gebruiken. Beton ciré is waterdicht en wordt vaak door specialisten aangebracht. Doordat beton ciré met de hand wordt aangebracht is het helemaal naar eigen wensen aan te brengen.Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een gladde of grove afwerking. Verder zijn er nog andere voordelen van beton ciré in de inrichting van je huis.

De pluspunten van beton cire

Zoals eerder werd benoemd heeft beton ciré veel afwerkingsmogelijkheden. Verder zijn er nog andere voordelen. Beton ciré is zeer dun. Dit betekent dat het makkelijk aan te brengen is op muren. Daarnaast is beton ciré ook geschikt voor vloeren, badkamers, meubelen en trappen. Beton ciré geeft een tijdloze unieke betonlook. het is ook mogelijk om deze betonlook te verkrijgen op andere manieren. Dit kan door middel van betonlook verf of kalkverf. Kalkverf kopen kan bij verschillende winkels. Beide soorten verf geven een industrieel effect aan de inrichting. Beton ciré wordt vaak aangebracht in de badkamer. Hier Zijn een aantal redenen voor.

Beton ciré voor in de badkamer

Beton ciré wordt het meest toegepast in de badkamer. De reden hiervoor is dat beton ciré een rustige uitstraling heeft. Hierdoor is het aantrekkelijk om in zo een ruimte te douchen. Beton ciré is daarnaast hygiënisch, maar het dient niet te worden aangelegd op de vloer in de douche. De reden hiervoor is dat er schade kan ontstaan als er iets hard valt op de vloer. De waterdichte afwerking van beton ciré kan op deze manier beschadigd raken.Op de douchewanden kan wel beton ciré worden gebruikt. Het gebruiken van de beton ciré voor de douchewanden zorgt voor een kalme uitstraling waardoor het douchen aantrekkelijk wordt.