De belangrijkste dingen die je in je schuur moet hebben

Of je nou een kleine of grote schuur hebt er zijn verschillende dingen die je er wel echt in moet hebben om een goede, complete schuur te hebben. Misschien past er geen Palletwagen in je schuur, dan kun je alsnog genoeg ruimte over hebben om alle andere dingen wel in te kunnen bewaren, alhoewel een schuur waar een Palletwagen in past wel heel fijn is, daar kan je veel meer in kwijt. Dan heb je al je spullen gewoon klaar liggen en hoef je niet de hele tijd dingen te lenen van de buurman of huren.

De essentials

Als je een goede schuur wilt hebben dan moet je er standaard wel wat hout in hebben in verschillende maten. Je weet nooit wanneer je iets moet maken of extra moet bevestigen. Het is ook inspirerend voor je volgende klus! Als je dat hout er dag in en dag uit ziet liggen dan wil je misschien al gauw die nieuwe houten bank voor de tuin maken. In je schuur heb je ook sowieso een ladder nodig en een kruiwagen. Dit zijn dingen die altijd van pas komen, super fijn als je die niet de hele tijd hoeft te lenen van de buurman. Een ladder gebruik je vaker dan je denkt, je kan dan ook zelf je ramen schoonmaken en goed de hoeken van de kamer schoonmaken.

Stoffen in de hoek

Het is wonderbaarlijk hoeveel stof er in de hoekjes van een kamer kan zitten en spinnenwebben, dat ziet er niet uit! Maar op de stoelen klauteren is niet zo veilig, dus met de ladder kan je er veilig en makkelijk bij! Je kan dan ook bovenop kasten als opslag gebruiken omdat je er veilig bij kan. Een kruiwagen is niet alleen handig om dingen van je tuin in te verplaatsen maar ook als je grofvuil hebt, kun je die makkelijk wegbrengen en nog van alles en nog wat!