Tip: bezoek Sanitair Online voor een voordelige wastafel

Onlangs hielp ik vrienden van me met een klus – en dat blijft toch wel echt een van de leukste dingen om te doen, je eigen expertise in te kunnen zetten om bekenden daarmee echt van dienst te kunnen zijn. Dit is een bevriend stel waarvan beide mannen echt wel handig zijn en daarom ook met veel enthousiasme dit bouwproject gestart zijn, maar die gewoon niet op alle terreinen alles weten. Bescheidenheid siert de mens, ik ben ook echt niet thuis op alle terreinen – maar nu kwam het handig uit dat ik ze met de badkamer kon helpen, net iets waar ik wel verstand van heb namelijk.

A-merken voor C-prijzen

Van tevoren heb ik ze aangeraden de website Sanitair Online uitgebreid te bestuderen. Bij deze (web)winkel kom ik echt al jaren, misschien toch al wel een jaar of tien inmiddels. Ik ben altijd een tevreden klant geweest en heb deze winkel ook altijd aangeraden bij vrienden en klanten. Datzelfde zou ik bij de lezer van dit blog willen doen overigens. Waarom? Je vindt er alle A-merken tegen C-prijzen, het is echt ongelooflijk, de korting die je bij deze winkel krijgt – vaak betaal je maar twee derde van de adviesprijs en dat kan enorm schelen voor de verbouwing van je badkamer.

Voordelig winkelen

Neem bijvoorbeeld het volgende voorbeeld van de Sanitair Online wastafel die wij hebben geïnstalleerd van ’t weekend. Bij Sanitair Online vind je deze natuurstenen wastafel van Forzalaqua extra voordelig, afgeprijsd tot zelfs bijna een dérde van de oorspronkelijke adviesprijs. In plaats van ruim negenhonderd betaal je er nu iets meer dan driehonderd euro voor namelijk. En kijk, dat is nou eens voordelig winkelen voor je badkamer!